Vores services

 

Haveservice eller totalservice?

Skal du have klippet græsset eller ønsker du hjælp til at vedligeholde haven året rundt? Lica Totalservice hjælper både med små og store projekter til dig, som ikke har tid i hverdagen, eller bare ønsker en smuk have hele året.

 

Uanset, hvilken haveservice der er tale om, så jeg kan hjælpe dig med det, nedenfor ser du bare nogle af de ydelser, jeg ofte hjælper mine kunder med. Har du noget helt andet i tankerne, så tag endelig kontakt til mig, så vi kan tage en snak omkring, hvilken haveservice du har brug for.

Kontakt mig

Klipning af græs

Orker du ikke helt at slå græsplænen inden gæsterne kommer eller ønsker du bare en smuk plæne i dagligdagen eller måske begge ting? Så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig. Jeg tilbyder at slå græsset uanset, hvor stor plænen er. Jeg kommer jeg gerne ud, og ser på plænen og vurderer hvor lang tid det vil tage at klippe den, og hvad det ville koste.

Kontakt mig

Hækkeklipning

Er hækken vokset så meget, at du har brug for en professionel hækkeklipning?

Jeg tilbyder hækkeklipning af alle slags hække både i form af et standard-klip, men også formbeskæring, hvis du ønsker hækken på en bestemt måde. Efter hækken er blevet klippet, så kører jeg naturligvis affaldet væk, så du ikke skal tænke på det.

Kontakt mig

Fast aftale eller enkelt ydelse

Ønsker du, at vi laver en fast aftale omkring haveservicen hver uge eller hver 14 dag, eller ønsker du blot at få ordnet haven inden en stor begivenhed eller hvad det kunne være, så finder vi bare ud af det. Jeg tilbyder både faste aftaler og enkelte ydelser afhængigt af, hvad der passer ind i din hverdag, og hvad der er behov for.

 

Prisen på klipning af græs, hækkeklipning og vedligeholdelse af haven m.m., kan variere afhængig af havens størrelse, så derfor anbefaler jeg altid, at du ringer og høre mig ad.

Kontakt mig

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Du er altid velkommen til at kontakte mig, udfyld formularen eller ring direkte på 24 85 17 12

Leveret af