Om Lica Totalservice

 

Hvem er Lica Totalservice

Lica Totalservice er drevet af Carsten, som til daglig er buschauffør. Jeg startede virksomheden op, da jeg ønsker at hjælpe travle mennesker i deres hverdag med at holde deres have smuk og frodig.

 

Jeg har en stor passion for havearbejde, og bruger derfor meget af min fritid på at nørkle i haven. Jeg tilbyde mine kunder en haveservice, der er omhyggelig og har fokus på alle de små detaljer. Indretningen af ens have og grønne arealer er meget forskellig fra kunde til kunde, og derfor er det også meget forskelligt, hvordan mine kunder ønsker, at haven skal vedligeholdes.

 

Derfor tilbyder jeg en skræddersyet haveservice, hvor du selv kan bestemme om du blot ønsker hækkeklipning, eller en mere avanceret vedligeholdelse af haven. Mine kunder får lige den haveservice, de ønsker. Det er kun fantasien, som sætter grænserne, bare du som kunde er glad og tilfreds for arbejdet.

 

Jeg har både idéer og kompetencer til at føre dine haveønsker ud i livet, så tag endelig kontakt til mig, så tager vi en snak omkring den perfekte haveservice for dig.

 

Mit motto er ”Det er kvaliteten, der skaber renommeet, det er renommeet, der skaber kunderne”.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Du er altid velkommen til at kontakte mig, udfyld formularen eller ring direkte på 24 85 17 12

Leveret af